Bel me voor een afspraak...

Vul uw naam en telefoonnummer in...

download het reglement hier

of lees het meteen:

 

REGLEMENT TWEEDEHANDSBEURS DE SKIWINKEL HOOFDDORP 

Openingstijden       

ZATERDAG 17 NOVEMBER 2018  9-17 UUR

ZONDAG 18 NOVEMBER 2018  9-16 UUR

1 Risico en aansprakelijkheid

De Skiwinkel Hoofddorp is niet verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van de door u ingeleverde materialen. Deelname aan de beurs geschiedt op eigen risico vanaf het moment dat de materialen worden ingeleverd tot het moment van afhandelen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor vermissing of beschadiging.

2 Inbrengen en afhalen van uw materialen

Inleveren van de artikelen kan uitsluitend op 1 van deze dagen:

ZATERDAG 10 NOVEMBER 2018 VAN 12.00 tot 16.00 UUR

ZONDAG 11 NOVEMBER 2018 VAN 12.00 tot 16.00 UUR

WOENSDAG 14 NOVEMBER 2018 VAN 10.00 tot 20.00 UUR

VRIJDAG 16 NOVEMBER 2018 VAN 10.00 tot 16.00 UUR

Afhalen van niet verkochte materialen kan uitsluitend op 1 van deze dagen:

WOENSDAG 21 NOVEMBER 2018 VAN 12.00 tot 20.00 UUR

ZATERDAG 25 NOVEMBER 2018 VAN 9.00 tot 16.00 UUR

U dient tijdens de vastgestelde dagen en tijden uw materialen te brengen of te halen. Voor afhandeling van uw nummers is het van belang dat u zich meldt tijdens de afhaal dagen/tijden. Per ingebracht formulier betaalt u € 2,00 administratie kosten.

3 Administratie inname artikelen

Op www.skiwinkelhoofddorp.nl downloadt u het "artikelformulier" die u van te voren in kunt vullen. Let daarbij op het volgende:

 • alle artikelen krijgen een eigen nummer, ook als iets alleen als set verkocht mag worden (bijvoorbeeld een jack met bijpassende broek)
 • noteer altijd maximaal 1 artikel per regel
 • bundel geen artikelen bij elkaar, elk artikel voorzien wij van een eigen nummer
 • alleen paren (zoals ski's, skischoenen, snowboardschoenen, winterlaarzen/schoenen, skistokken) komen op 1 regel
 • als het formulier vol is print dan een nieuw formulier (geen regels zelf toevoegen)
 • per formulier betaalt u € 2,00 administratiekosten
 • indien u niet goed weet welke prijs redelijk is voor een artikel kunt u dit later in overleg met ons invullen, of kijk op andere 2ehands sites

Per formulier ontvangt u van ons een nummer. Dit nummer is uw referentie met de 2ehandsbeurs. Dit neemt u weer mee bij het afhalen van uw niet verkochte artikelen. Het artikelformulier blijft na invullen in ons bezit. Indien u een kopie wilt kunt u een foto maken met uw telefoon of het formulier thuis nog een keer printen en overschrijven. Indien u geen formulier heeft ingevuld bij inleveren van de materialen kunt u dat ter plaatse doen. Indien u een volledig ingevuld formulier heeft kunt u deze met de materialen inleveren, dit kan u aanzienlijk wat wachttijd schelen! Wij proberen al het materiaal door te nemen met u, zodat wat niet in aanmerking komt meteen mee terug kan!

4 Administratie afhalen materialen

Tijdens de vastgestelde dagen en tijden kunt u uw niet verkochte materialen ophalen.U dient alle in uw bezit zijnde nummers mee te nemen. Als uw materiaal is verkocht ontvangt u een waardebon die je alleen kan besteden bij De Skiwinkel Hoofddorp ter waarde van het volledige bedrag (dus dan rekenen wij geen commissie) of wij maken binnen 4 weken na de beurs de opbrengst min 40 % over op een door u aangegeven bank rekening nummer. Wij betalen NIETS contant uit. Uw waardebon kunt u gebruiken voor aankopen bij De Skiwinkel Hoofddorp en NIET als betaalmiddel op de 2ehandsbeurs.

5 Niet afgehaalde materialen

Indien u zich niet tijdens de afhaaldagen heeft gemeld handelen wij de beurs als volgt af: wij schrijven een waardebon uit die te besteden is in De Skiwinkel Hoofddorp ter waarde van het hele bedrag die u kunt besteden in De Skiwinkel Hoofddorp. Deze waardebon bewaren wij in de winkel en kunt tijdens onze reguliere openingstijden besteden of ophalen. Niet opgehaalde materialen schenken wij aan een goed doel. Indien u zich niet op de daarvoor bestemde dagen/tijden meldt voor afhandeling kunt u geen aanspraak meer maken op uitbetaling van het bedrag. Alle correspondentie over de beurs verzoeken wij u per mail te doen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien er een probleem is met afhalen (bijvoorbeeld door vakantie) dient u dit tijdens de inbreng met ons te overleggen.

6 Materialen

Let u erop dat alle materialen :

 1. modern/actueel zijn
 2. schoon zijn
 3. er geen gaten inzitten
 4. geen kapotte ritsen hebben
 5. er geen vlekken op zitten

De volgende materialen niet ouder dan 7/8 jaar nemen wij aan in alle maten:

 • ski's
 • skischoenen (geen achter instap)
 • skistokken
 • snowboards
 • snowboardschoenen
 • snowboardbindingen
 • helmen
 • protectie (rug bescherming, bil bescherming ed.)
 • jacks (winterjacks, softshell jacks etc)
 • broeken
 • skipakken
 • sokken (alleen Falke en X-socks) sokken moeten er als nieuw uitzien en voorzien zijn van een maat
 • fleece truien, vesten
 • windstopper truien
 • underwear (alleen MERKEN zoals Barts, Falke, Craft, UnderArmour ed.) het moet eruit zien als nieuw en voorzien zijn van een maat
 • handschoenen

De volgende artikelen zullen wij in verband met slechte doorverkoop niet meer innemen: mutsen, sjaals, katoenen pully’s, schaatsen en sneeuwkettingen.

7 Persoonsgegevens

Wij bewaren de papieren ingebrachte beursformulieren gedurende de wettelijke verplichte 7 jaar na de 2ehands beurs van deelname. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Uw gegevens worden alleen voor de beurs gebruikt, om contact met u op te kunnen nemen bij vragen of voor uitbetaling. U wordt niet automatisch toegevoegd aan onze mailing lijst. Hiervoor kunt u zichzelf aanmelden via onze website. U kunt een copy van uw beurs formulier alleen opvragen door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waaruit blijkt dat u gemachtigd bent dit formulier op te vragen én voorzien van motivatie waarom u het formulier wilt opvragen. Wij discussiëren achteraf niet inhoudelijk over deelname en zaken die glashelder zijn door het reglement (goed) te lezen.

Om iedereen een leuke beurs te bezorgen (ook tijdens de drukke inname dagen) vragen wij u zich te houden aan onze voorwaarden. Wij willen graag de kwaliteit van onze 2ehandsbeurs waarborgen. Daarom nemen wij alleen recente carve ski’s en skischoenen in (niet ouder dan 7/8 jaar). Alles dient heel te zijn zonder vlekken, kapotte ritsen, scheuren of gaten. Wij mogen artikelen weigeren zonder opgave van reden.

Met sportieve groet, medewerkers van De Skiwinkel Hoofddorp

Deel deze pagina :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn