Afdrukken

Openingstijden

ZATERDAG 16 NOVEMBER 2019 9-17 UUR
ZONDAG 17 NOVEMBER 2019 9-16 UUR


1 Risico en aansprakelijkheid


De Skiwinkel Hoofddorp is niet verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van de door u ingeleverde materialen. Deelname aan de beurs geschiedt op eigen risico vanaf het moment dat de materialen worden ingeleverd tot het moment van afhandelen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor vermissing of beschadiging.

2 Inbrengen en afhalen van uw materialen


Inleveren van de artikelen kan uitsluitend op één van deze dagen:

ZATERDAG 9 NOVEMBER 2019 VAN 12.00 tot 16.00 UUR
ZONDAG 10 NOVEMBER 2019 VAN 12.00 tot 16.00 UUR
WOENSDAG 13 NOVEMBER 2019 VAN 10.00 tot 20.00 UUR
VRIJDAG 15 NOVEMBER 2019 VAN 10.00 tot 16.00 UUR


Afhalen van niet verkochte materialen kan uitsluitend op één van deze dagen:
WOENSDAG 20 NOVEMBER 2019 VAN 12.00 tot 20.00 UUR
ZATERDAG 23 NOVEMBER 2019 VAN 9.00 tot 16.00 UUR


U dient tijdens de vastgestelde dagen en tijden uw materialen te brengen of te halen. Voor afhandeling van uw nummers is het van belang dat u zich meldt tijdens de afhaal dagen/tijden. Per ingebracht formulier betaalt u € 2,00 administratie kosten.

3 Administratie inname artikelen


Download artikelformulier op www.skiwinkelhoofddorp.nl bij 2ehands informatie


• alle artikelen krijgen een eigen uniek nummer, ook als iets alleen als set verkocht mag worden (bijvoorbeeld een jack met bijpassende broek)
• noteer dus altijd maximaal 1 artikel per regel
• bundel geen artikelen bij elkaar, elk artikel voorzien wij van een eigen nummer
• alleen paren (zoals ski's, skischoenen, snowboardschoenen, winterlaarzen/schoenen, skistokken) komen op 1 regel
• als het formulier vol is print dan een nieuw formulier (geen regels zelf toevoegen)
• per formulier betaalt u € 2,00 administratiekosten
• indien u niet goed weet welke prijs redelijk is voor een artikel kunt u dit later in overleg met ons invullen, of kijk op andere 2ehands sites
• indien je met geldige reden niet kunt afhalen dien je dit aan te geven bij inleveren van de materialen zodat wij hiervan op de hoogte zijn
Per formulier ontvangt u van ons een nummer. Dit nummer is uw referentie met de 2ehandsbeurs. Dit neemt u weer mee bij het afhalen van uw niet verkochte artikelen. Het artikelformulier blijft na invullen in ons bezit. Indien u een kopie wilt kunt u een foto maken met uw telefoon of het formulier thuis nog een keer printen of overschrijven. Indien u geen formulier heeft ingevuld bij inleveren van de materialen kunt u dat ter plaatse doen. Indien u een volledig ingevuld formulier heeft kunt u deze met de materialen inleveren, dit scheelt wachttijd! Wij proberen al het materiaal door te nemen met u, zodat wat niet in aanmerking komt meteen mee terug kan.


4 Administratie afhalen materialen


Tijdens de vastgestelde afhaaldagen en tijden kunt u uw niet verkochte materialen ophalen. U dient alle in uw bezit zijnde nummers mee te nemen. Als uw materiaal is verkocht ontvangt u een waardebon die alleen te besteden is aan artikelen bij De Skiwinkel Hoofddorp ter waarde van het volledige bedrag (dus dan rekenen wij geen commissie) of wij maken binnen 4 weken na de beurs de opbrengst min 40% over op een door u aangegeven bank rekening nummer. Wij betalen NIETS contant uit. Uw waardebon kunt u gebruiken voor aankopen bij De Skiwinkel Hoofddorp en NIET als betaalmiddel op de 2ehandsbeurs.
De volgende commissie wordt berekend en in mindering gebracht bij overmaken op bank:
• 40% voor klanten
• 20% voor ski- en sb leraren van Skicentrum Hoofddorp
• 10% indien u aankopen heeft gedaan 2 maanden voor de betreffende beurs, waarbij het aankoopbedrag hoger is dan de opbrengst van de beurs


5 Niet afgehaalde materialen


Indien u zich niet tijdens de afhaaldagen heeft gemeld handelen wij de beurs als volgt af: wij schrijven een waardebon uit die te besteden is in De Skiwinkel Hoofddorp ter waarde van het hele bedrag die u kunt besteden in De Skiwinkel Hoofddorp. Deze waardebon bewaren wij in de winkel en kunt tijdens onze reguliere openingstijden besteden of ophalen. Niet opgehaalde materialen schenken wij aan een goed doel. Indien u zich niet op de daarvoor bestemde dagen/tijden meldt voor afhandeling kunt u geen aanspraak meer maken op uitbetaling van het bedrag. Alle correspondentie over de beurs verzoeken wij u per mail te doen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Indien er een probleem is met afhalen (bijvoorbeeld door vakantie) dient u dit tijdens de inbreng met ons te overleggen.

 

6 Materialen


Let u erop dat alle materialen :
1. modern/actueel zijn
2. schoon zijn
3. er geen gaten inzitten
4. geen kapotte ritsen hebben
5. er geen vlekken op zitten


De volgende materialen niet ouder dan 7/8 jaar nemen wij aan in alle maten:
• ski's
• skischoenen (geen achter instap)
• skistokken
• snowboards
• snowboardschoenen
• snowboardbindingen
• helmen
• protectie (rug bescherming, bil bescherming ed.)
• jacks (winterjacks, softshell jacks etc)
• broeken
• skipakken
• sokken (alleen Falke en X-socks) sokken moeten er als nieuw uitzien en voorzien zijn van een maat
• fleece truien, vesten
• windstopper truien
• underwear (alleen MERKEN zoals Barts, Falke, Craft, UnderArmour ed.) het moet eruit zien als nieuw en voorzien zijn van een maat
• handschoenen
De volgende artikelen zullen wij in verband met slechte doorverkoop niet meer innemen: mutsen, sjaals, katoenen pully’s, schaatsen en sneeuwkettingen.

7 Persoonsgegevens


Wij bewaren de papieren ingebrachte beursformulieren gedurende de wettelijke verplichte 7 jaar na de 2ehands beurs van deelname. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Uw gegevens worden alleen voor contact over de 2ehandsbeurs gebruikt. U wordt niet automatisch toegevoegd aan onze mailing lijst. Hiervoor kunt u zichzelf aanmelden via onze website. U kunt een copy van uw beurs formulier alleen opvragen door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waaruit blijkt dat u gemachtigd bent dit formulier op te vragen én voorzien van motivatie waarom u het formulier wilt opvragen. Wij discussiëren achteraf niet inhoudelijk over deelname en zaken die glashelder zijn door het reglement (goed) te lezen.
Om iedereen een leuke beurs te bezorgen (ook tijdens de drukke inname dagen) vragen wij u zich te houden aan onze voorwaarden. Wij willen graag de kwaliteit van onze 2ehandsbeurs waarborgen. Daarom nemen wij alleen recente carve ski’s en skischoenen in (niet ouder dan 7/8 jaar). Alles dient heel te zijn zonder vlekken, kapotte ritsen, scheuren of gaten. Wij mogen artikelen weigeren zonder opgave van reden.
Met sportieve groet, medewerkers van De Skiwinkel Hoofddorp