Bel me voor een afspraak...

Vul uw naam en telefoonnummer in...

Kinderen zijn bij ons belangrijke klanten! Wij bekijken dus net zo goed welk materiaal het beste bij je kind past. We meten de voeten op en bekijken de stand van de voeten.

Het is zonde als je veel geld investeert in dure skilessen en je kind niet de juiste materialen heeft. Heel vaak worden materialen op de groei gekocht, of doorgegeven. Dan kan het zijn dat het niet goed past. Bij te grote skischoenen raak je stuurloos: de skileraar legt uit hoe je moet skiën, maar het lukt toch niet.... Dat werkt niet motiverend voor de kinderen.

Om de kosten te kunnen drukken helpen wij graag een handje: wij hebben een inruilsysteem. Je koopt alles wat goed bij je kind past en als zij/hij eruit groeit breng je het terug bij ons. Je ontvangt dan direct een mooie korting op je nieuwe setje. Dit geldt voor nieuw materiaal, maar ook hebben we vaak 2ehands materialen. Ook hiervan is er soms mogelijkheid in te ruilen.

Tenslotte organiseren een grote 2ehandsbeurs waar we heel veel 2ehands kindermateriaal verkopen. Ook tijdens de beurs geven wij goed advies. Zo kun je dus met een goed gevoel 2ehands materiaal kopen.

 

Deel deze pagina :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn